Νικήτρια η CYTA

Νικήτρια η CYTA

Η CYTA ήταν αυτή που κέρδισε την μάχη ανάμεσα στις 3 τηλεοπτικές πλατφόρμες που υπέβαλαν προσφορές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 16-19 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ

Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας  κ. Άντρο Καραπατάκη, το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλη Μυλωνά και τον Οικονομικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανδρέα Μωριά, μελέτησε τις προσφορές που έχουν κατατεθεί στην Ομοσπονδία αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Σωματείων, που έχουν υπογράψει με την Ομοσπονδία, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019.

Η πλέον συμφέρουσα προσφορά σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι η προσφορά της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Η Επιτροπή εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ  κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη να προχωρήσει σε συζητήσεις με την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για τη σύναψη σχετικής συμφωνίας.

www.cfa.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE