ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΣΚΕΠΤΙΚΟ του «ΝΑΙ» για Γουίλερ και ο αντικαταστάτης που δεν υπάρχει

Το ΣΚΕΠΤΙΚΟ του «ΝΑΙ» για Γουίλερ και ο αντικαταστάτης που δεν υπάρχει

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μιλώντας τη Δευτέρα (03-02-2020) σε ραδιοφωνικούς σταθμούς αναφέρθηκε και στο θέμα μεταγραφής του Χρίστου Γουίλερ από τη Λεμεσιανή ομάδα στον ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά περί αυτού του κεφαλαίου είπε «Είναι κάτι που στο ποδόσφαιρο υπάρχει. Η ομάδα δεν επηρεάστηκε καθόλου από την πώληση του Γουήλερ, έχουμε την εμπειρία και η διοίκηση και η προπονητική ομάδα να το διαχειριστούν. Να τους έχει όλους έτοιμους και να είναι παρών. Βλέπουμε και άλλες ομάδες να προχωράνε σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ακόμη και των κορυφαίων ποδοσφαιριστών τους αν έρθουν οι προτάσεις που θεωρούν ικανοποιητικές από πλευράς οικονομικού. Κάποιες άλλες ομάδες που έχουν πωλήσει παίκτες και πέρσι και πρόπερσι, θα μπορούσαν να αποφύγουν αυτές τις πωλήσεις; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν έχεις μια συμφέρουσα πρόταση μπροστά σου… Οι ομάδες χρειάζονται έσοδα από τέτοιου είδους κινήσεις. Η διοίκηση το έχει ξεκαθαρίσει πως θα κάνει αυτό το πράγμα εδώ και τρία χρόνια. Έγινε μια πρόταση, ο πρόεδρος θεώρησε πως ήταν πολύ καλή η πρόταση και προχώρησε η πώληση. Ο Χρίστος ούτε εκβίαζε, ούτε τίποτα. Πρόσφερε αρκετά στην ΑΕΛ, από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα ήταν κύριος. Είναι ψηλά στην εκτίμηση μας και το αντίθετο και είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Από το εξωτερικό μπορεί να μην ερχόταν ποτέ μία τέτοια συμφέρουσα πρόταση, δεν λέμε όμως το ποσό. Θέλω να ευχηθώ στον Γουίλερ καλή συνέχεια στην καριέρα του. Πρόσφερε στην ΑΕΛ και του πρόσφερε πολλά η ΑΕΛ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός πως δεν ήρθε στο δυναμικό της ΑΕΛ αντικαταστάτης σχολίασε «Δεν ψάξαμε για αριστερό μπακ. Κοίταξα μια δυο περιπτώσεις άλλες αλλά δεν προχώρησε. Δεν θα κάναμε μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να ανεβάσουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν και ακόμη δεν τα κατάφεραν. Πιστεύω πως θα το πετύχουμε και αυτό. Τώρα που είναι καλά κάποια παιδιά που είχαν τραυματισμούς θα μπουν στο πετσί και θα βοηθήσουν για το στόχο της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης: 

Τι ΛΕΝΕ στην ΑΕΛ για τη διαιτησία και τα ΛΑΘΗ του Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι με Απόλλωνα

Αντωνίου: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί…» – Τι είπε για τη νίκη, για Απόλλωνα, δουλειά Αυγουστή και συνέχεια

Τοποθέτηση Γουίλερ για το ντεμπούτο του με ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top