ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tο μεγαλύτερο του κέρδος…

Tο μεγαλύτερο του κέρδος…

Επιστροφή στις νίκες και την… ομαλότητα για τον ΑΠΟΕΛ που παρά το ότι έπαιξε με τη φωτιά κατάφερε να επικρατήσει της Νέας Σαλαμίνας (2-1) και ανέβηκε στην 3η θέση.

Αγχώθηκε, τα… χρειάστηκε, ωστόσο πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, είναι εκεί, κοντά στην κορυφή, στην 3η θέση και τώρα είναι πανέτοιμος να μειώσει ακόμα περισσότερο ο ΑΠΟΕΛ, και να βάλει «φωτιά» στη βαθμολογία που φιλοξενεί την Ανόρθωση, την Τετάρτη (5/2).

Έπαιξε καλά, ήταν αλλαγμένο προς το καλύτερο, αλλά και πάλι μπορούσε να πληρώσει την αστοχία του. Μια δίκαι επικράτηση, που με τον τρόπο που ήρθε την κάνει ακόμα πιο σημαντική και δίνει πολύπλευρα κέρδη.

Το μεγαλύτερο κέρδος των γαλαζοκιτρίνων, όμως, είναι το ότι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πάθος και πόσο ήθελαν αυτή τη νίκη λίγο πριν τα ντέρμπι και το κρίσιμο σημείο. Έβγαλαν χαρακτήρα και η ομάδα, σιγά – σιγά, αρχίζει να βρίσκει τη χαμένη της ταυτότητα. Σε ένα κομβικό σημείο, αν η ομάδα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν επικρατήσει και της «Κυρίας», τότε η αντεπίθεση της θα έχει και… υπογραφή.

Τώρα έρχονται τα πολύ δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ, που μέσα από αυτά, γίνεται πιο δυνατό. Η νίκη και η… δίψα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θέλουν οι γαλαζοκίτρινοι, να είναι η αρχή, για κάτι καλύτερο μακριά από κακές εμφανίσεις και «στραβά» αποτελέσματα, καθώς, ξεκινάνε τα… ζόρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top