Επανέναρξη των συζητήσεων για ΜΟΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εντός Φεβρουαρίου

Επανέναρξη των συζητήσεων για ΜΟΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εντός Φεβρουαρίου

 Στα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες από τα Yπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρώτες συναντήσεις θα αφορούν την αποτίμηση των προηγούμενων διαβουλεύσεων και θα  επιδιωχθεί συνέχιση της διαδικασίας.

Παράλληλα, πριν από την έναρξη του νέου κύκλου συζητήσεων για τα ΜΟΕ, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κατ’ ιδίαν συνάντηση των Υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE