Επανέναρξη των συζητήσεων για ΜΟΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εντός Φεβρουαρίου

Επανέναρξη των συζητήσεων για ΜΟΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εντός Φεβρουαρίου

 Στα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες από τα Yπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρώτες συναντήσεις θα αφορούν την αποτίμηση των προηγούμενων διαβουλεύσεων και θα  επιδιωχθεί συνέχιση της διαδικασίας.

Παράλληλα, πριν από την έναρξη του νέου κύκλου συζητήσεων για τα ΜΟΕ, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κατ’ ιδίαν συνάντηση των Υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE