ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα ατύχημα στον αγώνα για το μεροκάματο – Φόρτωνε εμπορεύματα σε ράφια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα ατύχημα στον αγώνα για το μεροκάματο – Φόρτωνε εμπορεύματα σε ράφια

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα 03/02 στις 14:45 το μεσημέρι, σε αποθήκη στον Μονοβόλικο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας Ελληνοκύπριος εργάτης, υπό συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας, καθώς προσπαθούσε να τοποθετήσει εμπορεύματα σε ράφια.

Συγκεκριμένα, ο εργάτης τραυματίστηκε στον δείκτη του χεριού του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα και να μεταφερθεί εσπευσμένα από συναδέλφους του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ελληνοκύπριος εργάτης κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.   

Το σημείο που τραυματίστηκε ο εργάτης, αναμένεται να επισκεφθεί το Γραφείο Εργασίας για να εξεταστούν οι συνθήκες του ατυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE