ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα ατύχημα στον αγώνα για το μεροκάματο – Φόρτωνε εμπορεύματα σε ράφια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα ατύχημα στον αγώνα για το μεροκάματο – Φόρτωνε εμπορεύματα σε ράφια

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα 03/02 στις 14:45 το μεσημέρι, σε αποθήκη στον Μονοβόλικο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας Ελληνοκύπριος εργάτης, υπό συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας, καθώς προσπαθούσε να τοποθετήσει εμπορεύματα σε ράφια.

Συγκεκριμένα, ο εργάτης τραυματίστηκε στον δείκτη του χεριού του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα και να μεταφερθεί εσπευσμένα από συναδέλφους του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ελληνοκύπριος εργάτης κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.   

Το σημείο που τραυματίστηκε ο εργάτης, αναμένεται να επισκεφθεί το Γραφείο Εργασίας για να εξεταστούν οι συνθήκες του ατυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE