ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα ατύχημα στον αγώνα για το μεροκάματο – Φόρτωνε εμπορεύματα σε ράφια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα ατύχημα στον αγώνα για το μεροκάματο – Φόρτωνε εμπορεύματα σε ράφια

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα 03/02 στις 14:45 το μεσημέρι, σε αποθήκη στον Μονοβόλικο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας Ελληνοκύπριος εργάτης, υπό συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας, καθώς προσπαθούσε να τοποθετήσει εμπορεύματα σε ράφια.

Συγκεκριμένα, ο εργάτης τραυματίστηκε στον δείκτη του χεριού του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα και να μεταφερθεί εσπευσμένα από συναδέλφους του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ελληνοκύπριος εργάτης κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.   

Το σημείο που τραυματίστηκε ο εργάτης, αναμένεται να επισκεφθεί το Γραφείο Εργασίας για να εξεταστούν οι συνθήκες του ατυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE