ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστη εξέλιξη- Βρέθηκε ο 22χρονος Ευθύμιος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστη εξέλιξη- Βρέθηκε ο 22χρονος Ευθύμιος

Ο 22 χρόνος απουσίαζε από την οικία του, στην Κάτω Λακατάμεια, από τις 6π.μ. της Δευτέρας (3/2) και η Αστυνομία είχε απευθύνει έκκληση για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Αστυνομική ανακοίνωση την Τρίτη 4/2 αναφέρει:  Σχετικά με Αστυνομική ανακοίνωση ημερομηνίας 3 Φεβρουαρίου, 2020, που αφορούσε σε ελλείπον πρόσωπο ηλικίας 22 χρόνων, ο οποίος απουσίαζε από την οικία του στην επαρχία Λευκωσίας, από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας, 3 Φεβρουαρίου, 2020, ο 22χρονος εντοπίστηκε στην Λευκωσία, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, 2020, από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 22χρονος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον με τους οικείους του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE