ΠΑΡΑ-THEMA

Κίνημα Οικολόγων για τηλεοπτικό debate: «Επικοινωνιακό κόλπο των δύο μεγάλων κομμάτων για να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους»

Κίνημα Οικολόγων για τηλεοπτικό debate: «Επικοινωνιακό κόλπο των δύο μεγάλων κομμάτων για να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους»

Την δική του θέση, για την τηλεοπτική τηλεμαχία του Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Άντρο Κυπριανού, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης, το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Το Κίνημα, κάνει λόγο για επικοινωνιακό κόλπο των δύο κομμάτων, και θεωρεί ως αξιοσημείωτο το γεγονός πως την ίδια μέρα της τηλεμαχίας των δύο, λίγες ώρες πριν θα συζητηθούν στην Επιτροπή Ελέγχου θέματα που αφορούν τα Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα και τις μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις ΜΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κινήματος:

«Σε τηλεοπτικό debate, συμμετέχουν οι επικεφαλής των ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ το μεσημέρι της Πέμπτης 06/02. Ένα debate που πολυδιαφημίζεται από τα δυο κόμματα αλλά και από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, δεν αναμένουμε να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα από αυτή. Πρόκειται για ένα επικοινωνιακό κόλπο των δύο μεγάλων κομμάτων για να ξεγελάσουν για άλλη μια φορά τους ψηφοφόρους. 

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής την ίδια μέρα (Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου) στις 10:15 το πρωί, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα και τις μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις ΜΕΔ.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών ζήτησε όπως συζητηθούν επίσης στην ίδια συνεδρίαση και οι διαγραφές δανείων από τραπεζικά ιδρύματα σε πολιτικά κόμματα ή εταιρείες/οργανισμούς συνδεδεμένους με κόμματα. Όσοι έχουν στοιχεία να τα καταθέσουν στη Βουλή για διερεύνηση και να σταματήσουν τα δικομματικά πυροτεχνήματα.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρούμε ότι από το debate των Άντρου Κυπριανού και Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν θα εξαχθεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα και πως είναι απλά μια προσπάθεια των δυο κομμάτων να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να παραπλανήσουν. Προάγουν τον δικομματισμό και ισοπεδώνουν την πολυφωνία με τέτοιου είδους επικοινωνιακά κόλπα. 

Ελπίζουμε οι πολίτες να τους γυρίσουν την πλάτη και να τους αφήσουν να τσακώνονται.... μόνοι τους»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top