Το Κόμμα Αναγέννησης θα στηρίξει όποιον είναι αντίπαλος του Ακιντζί

Το Κόμμα Αναγέννησης θα στηρίξει όποιον είναι αντίπαλος του Ακιντζί

Ο ηγέτης του Κόμματος Αναγέννησης (των εποίκων) Ερχάν Αρικλί είπε σε δηλώσεις του ότι το κόμμα του θα στηρίξει όποιον είναι αντίπαλος του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις «προεδρικές εκλογές».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή "Κίπρις Πόστασι", μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Αρικλί ανέφερε ότι «έστω και αν δεν είμαστε εμείς οι αντίπαλοι στον δεύτερο γύρο, θα στηρίξουμε τον υποψήφιο που θα είναι απέναντι στον Ακιντζί για να μην εκλεγεί».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE