ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

Λίγες ώρες μετά τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και τον στοιχείων του, ο νεαρός «έδωσε σημεία ζωής».

Ο 20χρονος που ήταν εξαφανισμένος από την Παρασκευή 31/1, φαίνεται πως ηθελημένα επέλεξε τη φυγή και έχει παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό, ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: Σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε 20χρονο που απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE