ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

Λίγες ώρες μετά τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και τον στοιχείων του, ο νεαρός «έδωσε σημεία ζωής».

Ο 20χρονος που ήταν εξαφανισμένος από την Παρασκευή 31/1, φαίνεται πως ηθελημένα επέλεξε τη φυγή και έχει παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό, ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: Σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε 20χρονο που απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE