ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

Λίγες ώρες μετά τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και τον στοιχείων του, ο νεαρός «έδωσε σημεία ζωής».

Ο 20χρονος που ήταν εξαφανισμένος από την Παρασκευή 31/1, φαίνεται πως ηθελημένα επέλεξε τη φυγή και έχει παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό, ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: Σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε 20χρονο που απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE