ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

Λίγες ώρες μετά τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και τον στοιχείων του, ο νεαρός «έδωσε σημεία ζωής».

Ο 20χρονος που ήταν εξαφανισμένος από την Παρασκευή 31/1, φαίνεται πως ηθελημένα επέλεξε τη φυγή και έχει παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό, ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: Σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε 20χρονο που απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE