ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδωσε σημεία ζωής ο 20χρονος που αγνοείτο για τέσσερις μέρες

Λίγες ώρες μετά τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και τον στοιχείων του, ο νεαρός «έδωσε σημεία ζωής».

Ο 20χρονος που ήταν εξαφανισμένος από την Παρασκευή 31/1, φαίνεται πως ηθελημένα επέλεξε τη φυγή και έχει παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό, ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: Σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε 20χρονο που απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE