ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηδαμινή ορατότητα λόγω πυκνής ομίχλης- Η περιοχή που επηρεάζεται

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηδαμινή ορατότητα λόγω πυκνής ομίχλης- Η περιοχή που επηρεάζεται

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας το βράδυ της Τετάρτης 5/2 (20:40) ενημερώνει για προβλήματα που προκαλεί πυκνή ομίχλη.

Πυκνή ομίχλη επικρατεί στο δρόμο Λευκάρων – Βαβατσινιάς, στη Βαβατσινία και Αγίους Βαβατσινιάς, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι μηδαμινή. 

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE