ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάτιτς: «Δεν έχουμε δικαιολογίες…» – Τι είπε για αλλαγές προπονητών, συνέχεια και τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάτιτς: «Δεν έχουμε δικαιολογίες…» – Τι είπε για αλλαγές προπονητών, συνέχεια και τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ούρος Μάτιτς, με το πέρας του ντέρμπι στο ΓΣΠ απέναντι στην Ανόρθωση, μίλησε στα ΜΜΕ στη μεικτή ζώνη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς μεταξύ μας. Για το παιχνίδι σήμερα ίσως έπρεπε να γίνουμε νωρίτερα πιο επιθετικοί. Στα τελευταία 15 λεπτά φτιάξαμε κάποιες φάσεις, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πέντε βαθμοί δεν είναι μεγάλη διαφορά, έχουμε δύο παιχνίδια μεταξύ μας και πολλά ακόμα παιχνίδια και για τους δύο. Θα δούμε, τα πλέι οφ θα είναι δύσκολα, ο στόχος μας είναι ο τίτλος. Δεν έχουμε δικαιολογίες και θα παλέψουμε για να τον κατακτήσουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Είμαστε τυχεροί στον ΑΠΟΕΛ, έχουμε μεγάλο ρόστερ με πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Για κάθε παίκτη είναι όνειρο να παίξει στην Ευρώπη. Έχουμε 25 παίκτες και όλοι μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα παιχνίδια που έρχονται».

Για τις αλλαγές προπονητή: «Όλοι έχουν διαφορετικές ποδοσφαιρικές τακτικές. Πρέπει να τις προσαρμόσεις και να κάνεις αυτά που θέλει το προπονητικό τιμ».

Για τη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται…».

Για το αν πιστεύει ακόμα για την κατάκτηση του τίτλου: «Ναι φυσικά, αν μετρήσεις πόσοι βαθμοί ακόμα υπάρχουν, είναι μεγάλος δρόμος ακόμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top