ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάτιτς: «Δεν έχουμε δικαιολογίες…» – Τι είπε για αλλαγές προπονητών, συνέχεια και τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάτιτς: «Δεν έχουμε δικαιολογίες…» – Τι είπε για αλλαγές προπονητών, συνέχεια και τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ούρος Μάτιτς, με το πέρας του ντέρμπι στο ΓΣΠ απέναντι στην Ανόρθωση, μίλησε στα ΜΜΕ στη μεικτή ζώνη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς μεταξύ μας. Για το παιχνίδι σήμερα ίσως έπρεπε να γίνουμε νωρίτερα πιο επιθετικοί. Στα τελευταία 15 λεπτά φτιάξαμε κάποιες φάσεις, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πέντε βαθμοί δεν είναι μεγάλη διαφορά, έχουμε δύο παιχνίδια μεταξύ μας και πολλά ακόμα παιχνίδια και για τους δύο. Θα δούμε, τα πλέι οφ θα είναι δύσκολα, ο στόχος μας είναι ο τίτλος. Δεν έχουμε δικαιολογίες και θα παλέψουμε για να τον κατακτήσουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Είμαστε τυχεροί στον ΑΠΟΕΛ, έχουμε μεγάλο ρόστερ με πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Για κάθε παίκτη είναι όνειρο να παίξει στην Ευρώπη. Έχουμε 25 παίκτες και όλοι μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα παιχνίδια που έρχονται».

Για τις αλλαγές προπονητή: «Όλοι έχουν διαφορετικές ποδοσφαιρικές τακτικές. Πρέπει να τις προσαρμόσεις και να κάνεις αυτά που θέλει το προπονητικό τιμ».

Για τη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται…».

Για το αν πιστεύει ακόμα για την κατάκτηση του τίτλου: «Ναι φυσικά, αν μετρήσεις πόσοι βαθμοί ακόμα υπάρχουν, είναι μεγάλος δρόμος ακόμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top