Τα βλέμματα στραμμένα στην τηλεμαχία – Άντρος και Αβέρωφ κονταροχτυπιούνται ζωντανά στην τηλεόραση

Τα βλέμματα στραμμένα στην τηλεμαχία – Άντρος και Αβέρωφ κονταροχτυπιούνται ζωντανά στην τηλεόραση

Στις 12:30 αρχίζει, το πολυσυζητημένο ντιμπέιτ, των πολιτικών αρχηγών του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρου Κυπριανού.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή 

Το πολεμικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων και μετά της εκατέρωθεν κατηγορίες και προκλήσεις, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, θα απαντήσουν το μεσημέρι στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, των πέντε τηλεοπτικών καναλιών, Omega, Ant1, Alpha, SIGMA και ΡΙΚ.

Η τηλεμαχία θα είναι διάρκειας 1 ώρας και 15 λεπτών, και θα μεταδίδεται από το στούντιο 3 του ΡΙΚ.

Η τηλεμαχία θα βασιστεί σε δύο ενότητες, η πρώτη θα αφορά ζητήματα για το Κυπριακό, θέματα Ενέργειας και Εξωτερική Πολιτική, ενώ η δεύτερη Οικονομία και Εσωτερική Διακυβέρνηση.

Οι πέντε δημοσιογράφοι θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ερωτήσεις για έξι λεπτά, καθώς θα υπάρξουν δύο γύροι ερωτήσεων, ενώ οι δύο πρόεδροι θα έχουν γύρω στα 2 λεπτά για να απαντούν σε κάθε ερώτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE