ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί θα παραμείνουν Μαυρομιχάλης και Ρούντολφ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί θα παραμείνουν Μαυρομιχάλης και Ρούντολφ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν και την Πέμπτης 6/2 στο επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο Ντίντι Ρούντολφ.

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής Έλενα Κληρίδου, αγόρευσε και ζήτησε την κράτηση των δύο υπόπτων μέχρι της ολοκλήρωσης της δίκης, η έναρξη της οποίας ορίστηκε για τις 5 Μαρτίου, αναφέροντας ότι πρόκειται για σοβαρά αδικήματα κάτι που τελικά αποδέχθηκε η «Έδρα» και οι δύο θα παραμείνουν υπό κράτηση ως υπόδικοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Μαυρομιχάλης, όσο και ο Ρούντολφ είναι ύποπτοι για την απόπειρα φόνου του Πανίκου Παναγιώτου («Γλύκα») μετά από μαρτυρία που τους εμπλέκει στην υπόθεση, κάτι που οι συνήγοροι των δύο απορρίπτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Εγώ έβαλα να σε καθαρίσουν» - Τι ισχυρίστηκε ο "Γλύκας" για τον Μαυρομιχάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο «Γλύκας» ισχυρίστηκε ότι Ζαβράντωνας και Φάνος του είπαν ότι τον ήθελε νεκρό ο Μαυρομιχάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: ‘Να τελειώσεις την δουλειά’ –Τι ακριβώς καταλογίζει ο ‘Γλύκας’ κι ακόμη ένα πρόσωπο σε Μαυρομιχάλη, Σήφη και Ρούντολφ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE