ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία για τα Ίμια

ΕΛΛΑΔΑ: Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία για τα Ίμια

Σε διάψευση των όσων υποστήριξε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τα Ίμια, προχώρησε ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
 

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε ότι υπήρξε συνεννόηση μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για την ημέρα επετείου των Ιμίων.
 
«Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας και συνέχισε: «Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γινόντουσαν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έγιναν ποτέ».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε υποστηρίξει ότι στη φετινή επέτειο των Ιμίων δεν υπήρξε κρίση, καθώς οι δύο χώρες είχαν συνεννοηθεί να μην υπάρξει κάποια κίνηση στην περιοχή την ημέρα επετείου της κρίσης των Ιμίων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top