Άντρος Κυπριανού: «Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Άντρος Κυπριανού: «Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Ένταση υπήρξε στην τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών, στη συζήτηση που υπήρξε για την εσωτερική διακυβέρνηση, με θέμα τις διαγραφές δανείων εταιρειών συνδεδεμένων με κόμματα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κυριάκου Πομηλορίδη εάν γνωρίζουν ότι υπάρχουν εταιρείες συνδεδεμένες με το ΑΚΕΛ, οι οποίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, νομότυπα ή παράτυπα ή με χάρη ή χωρίς χάρη, έχουν διαγραφεί δάνειά τους, έφερε το ξέσπασμα του γ.γ ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού μιλώντας με έντονο ύφος ανάφερε: «Δεν χαρίστηκε τίποτε απολύτως στο ΑΚΕΛ. Ουδέποτε παρενέβηκα για να μιλήσω σε τραπεζίτη για δάνειο οποιουδήποτε. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου εάν έχει τέτοιες πληροφορίες να τις δώσει τώρα στον αέρα. Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Δεν συνηθίζω να μιλώ με τραπεζίτες, ποτέ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE