Άντρος Κυπριανού: «Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Άντρος Κυπριανού: «Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Ένταση υπήρξε στην τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών, στη συζήτηση που υπήρξε για την εσωτερική διακυβέρνηση, με θέμα τις διαγραφές δανείων εταιρειών συνδεδεμένων με κόμματα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κυριάκου Πομηλορίδη εάν γνωρίζουν ότι υπάρχουν εταιρείες συνδεδεμένες με το ΑΚΕΛ, οι οποίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, νομότυπα ή παράτυπα ή με χάρη ή χωρίς χάρη, έχουν διαγραφεί δάνειά τους, έφερε το ξέσπασμα του γ.γ ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού μιλώντας με έντονο ύφος ανάφερε: «Δεν χαρίστηκε τίποτε απολύτως στο ΑΚΕΛ. Ουδέποτε παρενέβηκα για να μιλήσω σε τραπεζίτη για δάνειο οποιουδήποτε. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου εάν έχει τέτοιες πληροφορίες να τις δώσει τώρα στον αέρα. Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Δεν συνηθίζω να μιλώ με τραπεζίτες, ποτέ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE