Άντρος Κυπριανού: «Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Άντρος Κυπριανού: «Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Ένταση υπήρξε στην τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών, στη συζήτηση που υπήρξε για την εσωτερική διακυβέρνηση, με θέμα τις διαγραφές δανείων εταιρειών συνδεδεμένων με κόμματα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κυριάκου Πομηλορίδη εάν γνωρίζουν ότι υπάρχουν εταιρείες συνδεδεμένες με το ΑΚΕΛ, οι οποίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, νομότυπα ή παράτυπα ή με χάρη ή χωρίς χάρη, έχουν διαγραφεί δάνειά τους, έφερε το ξέσπασμα του γ.γ ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού μιλώντας με έντονο ύφος ανάφερε: «Δεν χαρίστηκε τίποτε απολύτως στο ΑΚΕΛ. Ουδέποτε παρενέβηκα για να μιλήσω σε τραπεζίτη για δάνειο οποιουδήποτε. Προκαλώ τον κ. Νεοφύτου εάν έχει τέτοιες πληροφορίες να τις δώσει τώρα στον αέρα. Ουδέποτε συνομίλησα με τραπεζίτες. Δεν συνηθίζω να μιλώ με τραπεζίτες, ποτέ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE