Επιβάλλεται ποινή στον 43χρονο που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια

Επιβάλλεται ποινή στον 43χρονο που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια

Στις 11 Φεβρουαρίου επιβάλλεται ποινή στον 43χρονο που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια

 

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παρουσιάστηκε την Πέμπτη (6/2) ο άνδρας ηλικίας 43 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο οδηγούσε το φορτηγό του με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, μεταδίδοντας την πράξη του από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
 
Στην προηγούμενη δικάσιμο ο 43χρονος παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την Πέμπτη  ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και ποινή ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου επειδή δεν ήταν έτοιμη η έκθεση του Γραφείου Ευημερίας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.