Επιβάλλεται ποινή στον 43χρονο που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια

Επιβάλλεται ποινή στον 43χρονο που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια

Στις 11 Φεβρουαρίου επιβάλλεται ποινή στον 43χρονο που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια

 

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παρουσιάστηκε την Πέμπτη (6/2) ο άνδρας ηλικίας 43 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο οδηγούσε το φορτηγό του με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, μεταδίδοντας την πράξη του από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
 
Στην προηγούμενη δικάσιμο ο 43χρονος παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την Πέμπτη  ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και ποινή ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου επειδή δεν ήταν έτοιμη η έκθεση του Γραφείου Ευημερίας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE