Ρονάλντο: «Πίστευα πως στα 35 μου θα ήμουν… ψαράς»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρονάλντο: «Πίστευα πως στα 35 μου θα ήμουν… ψαράς»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε τα 35 του χρόνια και σε συνέντευξή του ανέφερε πως φανταζόταν πολύ πιο ήρεμη ζωή από αυτή που τελικά έχει κάνει.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε μια σύντομη αναδρομή σε όσα έχει πετύχει στην καριέρα του και στους τίτλους που έχει πανηγυρίσει.

Όπως τονίζει, δεν φανταζόταν ποτέ αυτό που έχει πετύχει, αλλά ότι θα ήταν ψαράς στη Μαδέιρα!

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Canal 11:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα έκανα όλα αυτά… Φανταζόμουν ότι στα 35 μου θα ήμουν ψαράς στη Μαδέιρα, όχι ότι θα έχω τέτοια καριέρα… Ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα πετύχαινα τόσα πολλά», είπε αρχικά.

Όσο για τους στόχους του με τη Γιουβέντους και αυτό που θα ήθελε να προλάβει μεγαλώνοντας, είπε:

«Μου δίνεται η ευκαιρία να πάρω ακόμα ένα Champions League. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η επιτυχία σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά είναι πιθανό να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά».

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.