Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στη Βρετανία

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στη Βρετανία

Τρίτο κρούσμα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικό αξιωματούχο της χώρας καθηγητή Κρις Γουίτι.


Ο ασθενής διαγνώστηκε στην περιοχή του Μπράιτον και μεταφέρεται σε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
Η προσβολή του ασθενούς από τον ιό δεν έγινε επί βρετανικού εδάφους.


Ο καθηγητής Γουίτι τόνισε ότι το εθνικό σύστημα υγείας NHS είναι καλά προετοιμασμένο για την αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων και τώρα καταβάλλεται προσπάθεια να εντοπιστούν γρήγορα οι επαφές που είχε στη χώρα ο νέος ασθενής.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.