Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στη Βρετανία

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στη Βρετανία

Τρίτο κρούσμα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικό αξιωματούχο της χώρας καθηγητή Κρις Γουίτι.


Ο ασθενής διαγνώστηκε στην περιοχή του Μπράιτον και μεταφέρεται σε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
Η προσβολή του ασθενούς από τον ιό δεν έγινε επί βρετανικού εδάφους.


Ο καθηγητής Γουίτι τόνισε ότι το εθνικό σύστημα υγείας NHS είναι καλά προετοιμασμένο για την αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων και τώρα καταβάλλεται προσπάθεια να εντοπιστούν γρήγορα οι επαφές που είχε στη χώρα ο νέος ασθενής.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE