Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ανάμεσα στους άμαχους που έχασαν την ζωή τους και παιδιά.

 

Τουλάχιστον 17 άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, σκοτώθηκαν την Πέμπτη (6/2) σε βομβαρδισμούς δυνάμεων του συριακού καθεστώτος και σε επιδρομές ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών στη επιθετική εκστρατεία που διεξάγει η Δαμασκός με τη συμμαχία της Μόσχας σε περιοχές της βορειοδυτικής Συρίας, τελευταίο προπύργιο τζιχαντιστών και ανταρτών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 
Μεταξύ των θυμάτων είναι "δέκα άμαχοι που σκοτώθηκαν σε μια ρωσική επιδρομή στα ανατολικά προάστια της πόλης Ιντλίμπ", σύμφωνα με τον διευθυντή του Παρατηρητηρίου, Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.
 
Οι υπόλοιποι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε άλλο σημείο της επαρχίας Ιντλίμπ ή στη γειτονική περιοχή του Χαλεπίου, σε επιθέσεις του πυροβολικού ή της αεροπορίας του καθεστώτος ή του ρωσικού συμμάχου του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.