Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ανάμεσα στους άμαχους που έχασαν την ζωή τους και παιδιά.

 

Τουλάχιστον 17 άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, σκοτώθηκαν την Πέμπτη (6/2) σε βομβαρδισμούς δυνάμεων του συριακού καθεστώτος και σε επιδρομές ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών στη επιθετική εκστρατεία που διεξάγει η Δαμασκός με τη συμμαχία της Μόσχας σε περιοχές της βορειοδυτικής Συρίας, τελευταίο προπύργιο τζιχαντιστών και ανταρτών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 
Μεταξύ των θυμάτων είναι "δέκα άμαχοι που σκοτώθηκαν σε μια ρωσική επιδρομή στα ανατολικά προάστια της πόλης Ιντλίμπ", σύμφωνα με τον διευθυντή του Παρατηρητηρίου, Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.
 
Οι υπόλοιποι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε άλλο σημείο της επαρχίας Ιντλίμπ ή στη γειτονική περιοχή του Χαλεπίου, σε επιθέσεις του πυροβολικού ή της αεροπορίας του καθεστώτος ή του ρωσικού συμμάχου του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE