Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ανάμεσα στους άμαχους που έχασαν την ζωή τους και παιδιά.

 

Τουλάχιστον 17 άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, σκοτώθηκαν την Πέμπτη (6/2) σε βομβαρδισμούς δυνάμεων του συριακού καθεστώτος και σε επιδρομές ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών στη επιθετική εκστρατεία που διεξάγει η Δαμασκός με τη συμμαχία της Μόσχας σε περιοχές της βορειοδυτικής Συρίας, τελευταίο προπύργιο τζιχαντιστών και ανταρτών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 
Μεταξύ των θυμάτων είναι "δέκα άμαχοι που σκοτώθηκαν σε μια ρωσική επιδρομή στα ανατολικά προάστια της πόλης Ιντλίμπ", σύμφωνα με τον διευθυντή του Παρατηρητηρίου, Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.
 
Οι υπόλοιποι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε άλλο σημείο της επαρχίας Ιντλίμπ ή στη γειτονική περιοχή του Χαλεπίου, σε επιθέσεις του πυροβολικού ή της αεροπορίας του καθεστώτος ή του ρωσικού συμμάχου του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE