Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ιντλίμπ: Tουλάχιστον 17 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές - Ανάμεσα τους και παιδιά

Ανάμεσα στους άμαχους που έχασαν την ζωή τους και παιδιά.

 

Τουλάχιστον 17 άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, σκοτώθηκαν την Πέμπτη (6/2) σε βομβαρδισμούς δυνάμεων του συριακού καθεστώτος και σε επιδρομές ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών στη επιθετική εκστρατεία που διεξάγει η Δαμασκός με τη συμμαχία της Μόσχας σε περιοχές της βορειοδυτικής Συρίας, τελευταίο προπύργιο τζιχαντιστών και ανταρτών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 
Μεταξύ των θυμάτων είναι "δέκα άμαχοι που σκοτώθηκαν σε μια ρωσική επιδρομή στα ανατολικά προάστια της πόλης Ιντλίμπ", σύμφωνα με τον διευθυντή του Παρατηρητηρίου, Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.
 
Οι υπόλοιποι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε άλλο σημείο της επαρχίας Ιντλίμπ ή στη γειτονική περιοχή του Χαλεπίου, σε επιθέσεις του πυροβολικού ή της αεροπορίας του καθεστώτος ή του ρωσικού συμμάχου του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Στο επίκεντρο έντονων πολιτικών και νομικών αναταράξεων βρίσκεται το πόρισμα για την υπόθεση Videogate, καθώς η ουσιαστική απαλλαγή των πρωταγωνιστών από ποινικές ευθύνες πυροδότησε κύμα αμφισβήτησης και σκληρής κριτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE