ΠΑΦΟΣ: Προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομες 'ουσίες' μέσα στα κρατητήρια

ΠΑΦΟΣ: Προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομες 'ουσίες' μέσα στα κρατητήρια

Μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης επεχείρησαν να μεταφέρουν στα αστυνομικά κρατητήρια της Πάφου  ένας άντρας και μια γυναίκα, και οι δύο αλλοδαποί.

Τα ναρκωτικά , γύρω στα 2,5 γραμμάρια, προορίζονταν για συμπατριώτη τους από τη Βουλγαρία ο οποίος κρατείται για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από έρευνα που έγινε σε ρούχα και σε άλλα αντικείμενα που μετέφεραν στον κρατούμενο εντοπίστηκαν σφραγισμένα καλαμάκια  τα οποία περιείχαν μικρή ποσότητα του χημικού αυτού ναρκωτικού. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα των δύο όπου εντοπίστηκε άλλο ένα τέτοιο καλαμάκι με ναρκωτικά.

Και οι δυο τέθηκαν υπό κράτηση. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE