ΠΑΦΟΣ: Προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομες 'ουσίες' μέσα στα κρατητήρια

ΠΑΦΟΣ: Προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομες 'ουσίες' μέσα στα κρατητήρια

Μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης επεχείρησαν να μεταφέρουν στα αστυνομικά κρατητήρια της Πάφου  ένας άντρας και μια γυναίκα, και οι δύο αλλοδαποί.

Τα ναρκωτικά , γύρω στα 2,5 γραμμάρια, προορίζονταν για συμπατριώτη τους από τη Βουλγαρία ο οποίος κρατείται για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από έρευνα που έγινε σε ρούχα και σε άλλα αντικείμενα που μετέφεραν στον κρατούμενο εντοπίστηκαν σφραγισμένα καλαμάκια  τα οποία περιείχαν μικρή ποσότητα του χημικού αυτού ναρκωτικού. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα των δύο όπου εντοπίστηκε άλλο ένα τέτοιο καλαμάκι με ναρκωτικά.

Και οι δυο τέθηκαν υπό κράτηση. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE