Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 19ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 19ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία

Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Πρωτάθλημα Cyta. Για άλλη μια αγωνιστική, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις οι οποίες αναμένονται με πολύ  μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στον πρώτο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής (Σάββατο, 17:00) ενώ Σάββατο θα γίνει και το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Εντός έδρας αγωνίζεται η δεύτερη Ομόνοια, με τον Εθνικό Άχνας ενώ ο Απόλλων υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου
17:00 Ολυμπιακός – Ανόρθωση (Cytavision Sports 1HD)
19:00 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (Cablenet0

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου
16:00 Ομόνοια – Εθνικός Άχνας (Primetel)
17:00 Απόλλων – Ε.Ν. Παραλιμνίου  (Cytavision Sports 1HD)
18:00 Πάφος FC – ΑΕΛ (Cablenet)

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – Δόξα (Cytavision Sports 1HD)

Βαθμολογία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE