ΔΗΚΟ: Αποχώρηση του κατοχικού στρατού πριν την οποιαδήποτε λύση

ΔΗΚΟ: Αποχώρηση του κατοχικού στρατού πριν την οποιαδήποτε λύση

Το ΔΗΚΟ, όπως δηλώνει σε ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνεται για την θέση του που θέλει την πλήρη αποχώρηση του κατοχικού στρατού, πριν την έναρξη της ισχύος κάποιας συμφωνίας στο κυπριακό, όπως αποδεικνύουν και οι πρόσφατες προκλητικές ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος στην Πύλη Πάφου.


Παράλληλα, επιτίθεται σε όσους ακόμη διατηρούν ψευδαισθήσεις και αγνοούν την προκλητική κακοπιστία του κατοχικού καθεστώτος, το οποίο παρενοχλεί και παρεμποδίζει τα συνεργεία του Δήμου Λευκωσίας να επιδιορθώσουν το υπό κατάρρευση κτίριο του καφενείου Spitefire, παρά την Πύλη Πάφου.


Καταδικάζοντας την εν λόγω ενέργεια, προσθέτει ότι ακόμα και για ένα ζήτημα ήσσονος σημασίας, το κατοχικό καθεστώς παρεμβάλλει εμπόδια, προτάσσοντας τη δύναμη των όπλων. Κλείνει την ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι δεν νοείται σωστή λύση, αν δεν διασφαλίζεται η συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.