ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστέλλει κάθε δραστηριότητα γύρω από το καφενείο Spitfire η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αναστέλλει κάθε δραστηριότητα γύρω από το καφενείο Spitfire η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ συνεχίζει ενεργώς να περιπολεί στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από το καφενείο Spitfire και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις επί του εδάφους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.


Σύμφωνα με τον κ. Σιντίκ, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ «βρίσκεται σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους και στις δυο πλευρές και στο υψηλότερο επίπεδο για να υπάρξει μια ειρηνική διευθέτηση και να αποφευχθούν οι εντάσεις», όσον αφορά την κατάσταση στην περιοχή μετά την αντίδραση του κατοχικού στρατού στις προσπάθειες συνεργείων του Δήμου Λευκωσίας για καθαρισμό και στήριξη του κτηρίου του Spitfire.

Η Αποστολή (της ειρηνευτικής δύναμης) επαναλαμβάνει την ανάγκη όπως όλοι οι ενδιαφερόμενοι εργαστούν εποικοδομητικά με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Σημείωσε πως στην παρούσα συγκυρία, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αναστείλουν κάθε δραστηριότητα μέσα και γύρω από το καφενείο Spitfire.

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top