Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

«Βουτιά» αναμένεται να κάνει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες, γεγονός που «ανάγκασε» το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδώσει την 9η για τη φετινή χρονιά προειδοποίησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόγνωση του καιρού, το βράδυ του Σαββάτου- ξημερώματα Κυριακής ίσως να είναι και το ψυχρότερο της φετινής χρονιάς, καθώς θα παρατηρηθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε το Σάββατο 8/2 , στις 16:00, κίτρινη προειδοποίηση εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, που ισχύει από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται, η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους μείον 9 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE