Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

«Βουτιά» αναμένεται να κάνει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες, γεγονός που «ανάγκασε» το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδώσει την 9η για τη φετινή χρονιά προειδοποίησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόγνωση του καιρού, το βράδυ του Σαββάτου- ξημερώματα Κυριακής ίσως να είναι και το ψυχρότερο της φετινής χρονιάς, καθώς θα παρατηρηθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε το Σάββατο 8/2 , στις 16:00, κίτρινη προειδοποίηση εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, που ισχύει από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται, η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους μείον 9 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE