Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

«Βουτιά» αναμένεται να κάνει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες, γεγονός που «ανάγκασε» το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδώσει την 9η για τη φετινή χρονιά προειδοποίησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόγνωση του καιρού, το βράδυ του Σαββάτου- ξημερώματα Κυριακής ίσως να είναι και το ψυχρότερο της φετινής χρονιάς, καθώς θα παρατηρηθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε το Σάββατο 8/2 , στις 16:00, κίτρινη προειδοποίηση εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, που ισχύει από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται, η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους μείον 9 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE