Μακελειό στην Ταϊλανδη: Στρατιώτης σκότωσε τουλάχιστον 10 ανθρώπους

Μακελειό στην Ταϊλανδη: Στρατιώτης σκότωσε τουλάχιστον 10 ανθρώπους

Ένας Ταϊλανδός στρατιώτης σκότωσε το Σάββατο 8/2 τουλάχιστον δέκα ανθρώπους, όταν άρχισε να πυροβολεί στην περιοχή Νακόν Ρατσασίμα, στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης, ενώ παραμένει ασύλληπτος.

 
Ο στρατιώτης άνοιξε πυρ σε διαφορετικές περιοχές της πόλης η οποία βρίσκεται σε απόσταση 250 χιλιομέτρων από την Μπανγκόνγκ, σύμφωνα με την Αστυνομία.
 
Ο ένοπλος στρατιώτης βρίσκονταν κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο και διαφεύγει της σύλληψης, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία.
           
Τα τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πλάνα με τον στρατιώτη να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο, μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο και να πυροβολεί, κάνοντας τους ανθρώπους να τρέχουν.
           
Οι πυροβολισμοί ακούγονται στο βίντεο.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE