Μακελειό στην Ταϊλανδη: Στρατιώτης σκότωσε τουλάχιστον 10 ανθρώπους

Μακελειό στην Ταϊλανδη: Στρατιώτης σκότωσε τουλάχιστον 10 ανθρώπους

Ένας Ταϊλανδός στρατιώτης σκότωσε το Σάββατο 8/2 τουλάχιστον δέκα ανθρώπους, όταν άρχισε να πυροβολεί στην περιοχή Νακόν Ρατσασίμα, στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης, ενώ παραμένει ασύλληπτος.

 
Ο στρατιώτης άνοιξε πυρ σε διαφορετικές περιοχές της πόλης η οποία βρίσκεται σε απόσταση 250 χιλιομέτρων από την Μπανγκόνγκ, σύμφωνα με την Αστυνομία.
 
Ο ένοπλος στρατιώτης βρίσκονταν κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο και διαφεύγει της σύλληψης, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία.
           
Τα τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πλάνα με τον στρατιώτη να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο, μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο και να πυροβολεί, κάνοντας τους ανθρώπους να τρέχουν.
           
Οι πυροβολισμοί ακούγονται στο βίντεο.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE