ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη του 16χρονου Κωνσταντίνου- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη του 16χρονου Κωνσταντίνου- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 16χρονου, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το  βράδυ του Σαββάτου 8/2. Σκοπός και στόχος να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το βράδυ του Σαββάου 8/2/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, ο Κωνσταντίνος Σαββίδης, 16 ετών.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80 μ. περίπου, μεσαίας σωματικής διάπλασης, με καφέ ανοικτό μαλλί και πράσινα μάτια, ενώ φέρει σκουλαρίκι κάτω από τη μύτη. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρο φούτερ.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE