To πορτοκαλί πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ που έγινε viral στο διαδίκτυο

To πορτοκαλί πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ που έγινε viral στο διαδίκτυο

Για σκοπιμότητα πίσω απο την φωτογραφία, κάνει λογο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τράμπ.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει πως πρόκειται για photoshop που θέλει να του πλήξει την εικόνα. Παρ'ολα αυτά τα σχόλια στο twitter είναι διάφορα και αρκετά.

Μια φωτογραφία του Ντόναλτ Τράμπ ήταν αρκετή για να προκαλέσει σχολιασμό, πόσο μάλλον μια φωτογραφία που τον εμφανίζει να έχει διχρωμία στο πρόσωπο και ο αέρας να έχει φανερώσει το «πορτοκαλί» πρόσωπό του.

Αυτή η εικόνα δημοσιεύτηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε ένα λογαριασμό στο Twitter που ονομάζεται «White House Photos».

Και επειδή ο Πρόεδρος, δεν έμαθε να κλείνει το στόμα του, με ανάρτηση του σχολίασε πως πρόκειται σίγουρα για photoshop.

Απο την άλλη ο χρήστης του White House Photos επανήλθε λέγοντας: «Η φωτογραφία αυτή δεν είναι προϊόν photoshop αλλά χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή φωτογραφιών της Apple smartphone για να προσαρμόσει το χρώμα της εικόνας».

Τελικά τι ισχύει μόνο ο ίδιος ο Πρόεδρος το γνωρίζει...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE