ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε αυτοκίνητο - Χρειάστηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε αυτοκίνητο - Χρειάστηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα

Εκτεταμένες ζημίες σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στον συνοικισμό Αγ.Ιωάννη στη Λεμεσό.

 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 02.53 τα ξημερώματα Δευτέρας (10/2) δεχθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον 47ο δρόμο στον συνοικισμό Αγ. Ιωάννη στην Λεμεσό.
 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση τόσο της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα  03.13 .
 
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και παρακείμενο όχημα το οποίο βρισκόταν πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος .
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα τη Δευτέρα σε συνεργασία με την Αστυνομία. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE