ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε αυτοκίνητο - Χρειάστηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε αυτοκίνητο - Χρειάστηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα

Εκτεταμένες ζημίες σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στον συνοικισμό Αγ.Ιωάννη στη Λεμεσό.

 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 02.53 τα ξημερώματα Δευτέρας (10/2) δεχθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον 47ο δρόμο στον συνοικισμό Αγ. Ιωάννη στην Λεμεσό.
 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση τόσο της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα  03.13 .
 
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και παρακείμενο όχημα το οποίο βρισκόταν πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος .
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα τη Δευτέρα σε συνεργασία με την Αστυνομία. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE