Ο Δήμος Λεμεσού και η κοινότητα Φασούλας πραγματοποίησαν δενδροφύτευση

Ο Δήμος Λεμεσού  και η κοινότητα Φασούλας πραγματοποίησαν δενδροφύτευση

Ο Δήμος Λεμεσού και η κοινότητα Φασούλας, σε συνεργασία με την εταιρεία Recourse Recovery Cyprus (RRC), πραγματοποίησαν την Δευτέρα (10/02), δενδροφύτευση,  στον χώρο της μονάδας ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων της εταιρείας RRC και του Δήμου Λεμεσού στην Φασούλα.   

Η δενδροφύτευση αποτελεί συνέχιση των προηγούμενων, στην προσπάθεια να καταστεί ο χώρος  πνεύμονας πρασίνου!  

Παρόντες στην σημερινή δενδροφύτευση ήταν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο Κοινοτάρχης Φασούλας κ. Γιώργος Χαραλάμπους και ο Διευθύνων Σύμβουλος της RRC κ. Σαββίνος Λοφίτης. 

Πραγματοποιήθηκαν  αρκετές δενδροφυτεύσεις στον χώρο, έχουν φυτευτεί ήδη 700 δενδρύλλια ενώ σήμερα, φυτεύτηκαν ακόμα  600! Στόχος της εταιρείας, του Δήμου και της κοινότητας, είναι να φυτευτούν συνολικά 20 χιλιάδες δενδρύλλια, προς πλήρη αποκατάσταση του πρώην σκυβαλλότοπου Φασούλας!   Η προσπάθεια θα επεκταθεί σε συνεργασία και με άλλες κοινότητες και Δήμους της Λεμεσού. 

Στην περιοχή θα δημιουργηθεί επιπλέον, χαρουπόδασος με πρωτοβουλία της κοινότητας Φασούλας και του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όλες τις προσπάθειες στηρίζει ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία πάντα με την εταιρεία RRC.

Έχει εξαγγελθεί ήδη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της RRC κ. Σαββίνο Λοφίτη, η κατασκευή στον χώρο, παιδότοπου, πάρκου περιβάλλοντος για επισκέψεις παιδιών από σχολεία, χώρου για σκυλιά  και πολλά άλλα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.