Διαγραφή Παπαδάκη αποφάσισε το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ- Ομόφωνη απόφαση

Διαγραφή Παπαδάκη αποφάσισε το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ- Ομόφωνη απόφαση

Oμόφωνα το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΚΣ ΕΔΕΚ αποφάσισε τη διαγραφή του ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδάκη, από το μητρώο των μελών του κόμματος.


Η απόφαση λήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/2 στα επαρχιακά γραφεία της ΕΔΕΚ Λεμεσού, μετά από τρίωρη συνεδρία του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Την απόφαση ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Κινήματος, Μορφάκης Σολομωνίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE