Διαγραφή Παπαδάκη αποφάσισε το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ- Ομόφωνη απόφαση

Διαγραφή Παπαδάκη αποφάσισε το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ- Ομόφωνη απόφαση

Oμόφωνα το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΚΣ ΕΔΕΚ αποφάσισε τη διαγραφή του ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδάκη, από το μητρώο των μελών του κόμματος.


Η απόφαση λήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/2 στα επαρχιακά γραφεία της ΕΔΕΚ Λεμεσού, μετά από τρίωρη συνεδρία του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Την απόφαση ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Κινήματος, Μορφάκης Σολομωνίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.