ΥΠΕΣ: Θα εξετάζονται οι αιτήσεις πολιτογράφησης μέχρι την ψήφιση των κανονισμών

ΥΠΕΣ: Θα εξετάζονται οι αιτήσεις πολιτογράφησης μέχρι την ψήφιση των κανονισμών

Θα συνεχίσει το Υπουργείο Εσωτερικών να εξετάζει αιτήσεις πολιτογράφησης μέχρι και την ψήφιση των κανονισμών.

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι μέχρι την ψήφιση των σχετικών κανονισμών θα συνεχίσει να εξετάζει και το Υπουργικό Συμβούλιο να εγκρίνει, όσες αιτήσεις για πολιτογράφηση ξένων επενδυτών έχουν κατατεθεί πριν την 31η Ιανουαρίου 2020, όπως προνοείται και στη σχετική νομοθεσία που η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε.
 
«Με αφορμή τη χθεσινή (10/2) συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών για τους κανονισμούς που θα διέπουν την πολιτογράφηση ξένων επενδυτών στα πλαίσια του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, τη θέσπιση των οποίων η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε, το Υπουργείο Εσωτερικών θέλει να ενημερώσει ότι αυτοί έχουν ήδη ετοιμαστεί και έχουν προωθηθεί στην Ανεξάρτητη Τριμελή Επιτροπή που θεσπίστηκε ώστε να ληφθούν και οι δικές της απόψεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE