Ομήρου για υπόθεση Παπαδάκη: ‘Θλίψη για τον ασυγκράτητο κατήφορο’

Ομήρου για υπόθεση Παπαδάκη: ‘Θλίψη για τον ασυγκράτητο κατήφορο’

Τοποθετήθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου για την υπόθεση διαγραφής του Ευρωβουλευτή του κόμματος Δημήτρη Παπαδάκη, σύμφωνα με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του κόμματος. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:
«Θλίψη για τον ασυγκράτητο κατήφορο. Μεσαιωνικές πρακτικές οι εισαγγελικές - πειθαρχικές διώξεις - διαγραφές. Είχα προειδοποιήσει με την παραίτησή μου το 2015. Δυστυχώς ήχησαν εις "ώτα μη ακουόντων». 

 


Με αυτό τον τρόπο ο Γιαννάκης Ομήρου δηλώνει την αντίθεσή του με την πράξη της ηγεσίας της ΕΔΕΚ για διαγραφή του Δημήτρη Παπαδάκη, ανακυκλώνοντας παράλληλα και το θέμα της δικής του παραίτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE