ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδειγματική τιμωρία: 20 χρόνια στο κελί ο φονιάς που κρυβόταν στη Λεμεσό

Παραδειγματική τιμωρία: 20 χρόνια στο κελί ο φονιάς που κρυβόταν στη Λεμεσό

«Έπεσε η αυλαία» στη δολοφονία 53χρονου άντρα από Πακιστανό ο οποίος είχε διαφύγει της σύλληψης και βρήκε «καταφύγιο» σε φιλικό του πρόσωπο στη Λεμεσό. Το «έσκασε» από τα βουνά, είχε δηλώσει.

Ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» οδηγήθηκε τη Δευτέρα 10/2 ο 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα που διέπραξε στο κατεχόμενο Τρίκωμο όταν αφαίρεσε τη ζωή του δημοφιλούς 53χρονου καλλιτέχνη-αγγειοπλάστη και καθηγητή Χασάν Ισίκ Οζγκιουτσμέν, ο οποίος βρέθηκε στραγγαλισμένος την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 σε δασώση περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΝΙΑ: Πρωτοφανής υπόθεση για τις Αρχές- Στο ακουστικό με Δικοινοτική και Εισαγγελία

Πρόκειται για τον Μουχάμαντ Σαλμάν, ο οποίος καταζητείτο από την ψευδοαστυνομία, ωστόσο διέφυγε στα εδάφη που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία και συνελήφθη στις 18 Οκτωβρίου 2018 από την Αστυνομία στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ: Φερόμενος φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος στην Κύπρο- Πιθανόν να κρύβεται στη Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Καταζητούμενος για φόνο διέφυγε στις ελεύθερες περιοχές»

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφορίες ο 24χρονος φονιάς εντοπίστηκε  στην οδό Πάφου, να οδηγεί μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού με συνεπιβάτη ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο στη συνέχεια επίσης συνελήφθη καθώς, είχε φιλοξενήσει τον δράστη του στυγερού εγκλήματος.

Μετά από δικαστική διαδικασία και καταδίκη του 24χρονου για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραδόθηκε στα Ηνωμένα Έθνη και από εκεί στο ψευδοκράτος, ώστε να δικαστεί για το έγκλημα του.

Η απόφαση της «έδρας» ήταν η φυλάκισή του για 20 χρόνια, με τον «δικαστή» να δηλώνει πως η τιμωρία του έπρεπε να είναι παραδειγματική, καθώς ο αλλοδαπός πήγε στα κατεχόμενα για να δουλέψει και στο τέλος, αφαίρεσε τη ζωή στον 53χρονο καλλιτέχνη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top