Φαίη Σκορδά: Είναι ξανά ερωτευμένη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Φαίη Σκορδά: Είναι ξανά ερωτευμένη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Σελίδα στη ζωή της φαίνεται να έχει γυρίσει η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 σύμφωνα με το περιοδικό “Hello” είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση εδώ και ένα χρόνο με γοητευτικό άντρα.

Η Φαίη Σκορδά όπως αναφέρει το εξώφυλλο δεν είναι πια μόνη και ο νέος της σύντροφος στέκεται διακριτικά στο πλευρό της.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα το “Hello” δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το εξώφυλλο του νέου τεύχους, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 12/2 με κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE