ΛΕΜΕΣΟΣ: Οπλισμένος τσαντάκιας πρόταξε μαχαίρι σε 50χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οπλισμένος τσαντάκιας πρόταξε μαχαίρι σε 50χρονο

Υπόθεση κλοπής από πρόσωπο και οπλοφορίας με σκοπό τη διέγερση τρόμου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 34χρονη επισκέπτρια στην Κύπρο, σύμφωνα με την οποία γύρω στις 8.30μ.μ. την Τρίτη 11/02, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λεμεσό, άγνωστο πρόσωπο την προσέγγισε και αφού άρπαξε την τσάντα που κρατούσε, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε βοήθεια της παραπονούμενης, προσέτρεξε 50χρονος, που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος καταδίωξε το δράστη. Ωστόσο, ο δράστης φέρεται να πρόταξε μαχαίρι εκφοβίζοντας τον 50χρονο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να διαφύγει.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, στην τσάντα που κλάπηκε υπήρχε χρηματικό ποσό, το κινητό της τηλέφωνο, πιστωτικές κάρτες και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE