ΛΕΜΕΣΟΣ: Οπλισμένος τσαντάκιας πρόταξε μαχαίρι σε 50χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οπλισμένος τσαντάκιας πρόταξε μαχαίρι σε 50χρονο

Υπόθεση κλοπής από πρόσωπο και οπλοφορίας με σκοπό τη διέγερση τρόμου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 34χρονη επισκέπτρια στην Κύπρο, σύμφωνα με την οποία γύρω στις 8.30μ.μ. την Τρίτη 11/02, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λεμεσό, άγνωστο πρόσωπο την προσέγγισε και αφού άρπαξε την τσάντα που κρατούσε, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε βοήθεια της παραπονούμενης, προσέτρεξε 50χρονος, που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος καταδίωξε το δράστη. Ωστόσο, ο δράστης φέρεται να πρόταξε μαχαίρι εκφοβίζοντας τον 50χρονο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να διαφύγει.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, στην τσάντα που κλάπηκε υπήρχε χρηματικό ποσό, το κινητό της τηλέφωνο, πιστωτικές κάρτες και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE