Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με επιστολή του (12/2) προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ζήτησε την έναρξη άμεσης διερεύνησης των δημόσιων δηλώσεων στις οποίες προέβηκε το πρωϊ της Τρίτης (11/2) ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μ. Σιζόπουλος στη πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο.

Το θέμα αφορούσε το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Στις δηλώσεις του ο κ. Σιζόπουλος έκανε αναφορά σε συστηματική προσπάθεια Ευρωβουλευτή να οικειοποιηθεί χρήματα του Ευρωκοινοβουλίου για τη χρηματοδότηση ιδιωτικής κερδοσκοπικής εταιρείας με την οποία ο ίδιος έχει σχέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE