Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με επιστολή του (12/2) προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ζήτησε την έναρξη άμεσης διερεύνησης των δημόσιων δηλώσεων στις οποίες προέβηκε το πρωϊ της Τρίτης (11/2) ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μ. Σιζόπουλος στη πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο.

Το θέμα αφορούσε το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Στις δηλώσεις του ο κ. Σιζόπουλος έκανε αναφορά σε συστηματική προσπάθεια Ευρωβουλευτή να οικειοποιηθεί χρήματα του Ευρωκοινοβουλίου για τη χρηματοδότηση ιδιωτικής κερδοσκοπικής εταιρείας με την οποία ο ίδιος έχει σχέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.