Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με επιστολή του (12/2) προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ζήτησε την έναρξη άμεσης διερεύνησης των δημόσιων δηλώσεων στις οποίες προέβηκε το πρωϊ της Τρίτης (11/2) ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μ. Σιζόπουλος στη πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο.

Το θέμα αφορούσε το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Στις δηλώσεις του ο κ. Σιζόπουλος έκανε αναφορά σε συστηματική προσπάθεια Ευρωβουλευτή να οικειοποιηθεί χρήματα του Ευρωκοινοβουλίου για τη χρηματοδότηση ιδιωτικής κερδοσκοπικής εταιρείας με την οποία ο ίδιος έχει σχέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.