Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Γενικός Εισαγγελέας: Άμεση έναρξη διερεύνησης δηλώσεων

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με επιστολή του (12/2) προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ζήτησε την έναρξη άμεσης διερεύνησης των δημόσιων δηλώσεων στις οποίες προέβηκε το πρωϊ της Τρίτης (11/2) ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μ. Σιζόπουλος στη πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο.

Το θέμα αφορούσε το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Στις δηλώσεις του ο κ. Σιζόπουλος έκανε αναφορά σε συστηματική προσπάθεια Ευρωβουλευτή να οικειοποιηθεί χρήματα του Ευρωκοινοβουλίου για τη χρηματοδότηση ιδιωτικής κερδοσκοπικής εταιρείας με την οποία ο ίδιος έχει σχέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE