DHA: Συζήτηση για τα Βαρώσια με τη συμμετοχή Οκτάι και Γκιούλ, στην περίκλειστη πόλη

DHA: Συζήτηση για τα Βαρώσια με τη συμμετοχή Οκτάι και Γκιούλ, στην περίκλειστη πόλη

Συζήτηση για τα Βαρώσια με τη συμμετοχή Οκτάι και Γκιούλ, στην περίκλειστη πόλη, μεταδίδει το DHA


Την είδηση της πραγματοποίησης "συνάντησης στρογγυλής τραπέζης" αυτό το Σάββατο, στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, την οποία διοργανώνει η Ένωση Δικηγόρων Τουρκίας, με τη συμμετοχή του Τούρκου Αντιπροέδρου, Φουάτ Οκτάι και του Τούρκου Υπουργού Δικαιοσύνης, Αμπντουλαχμίτ Γκιουλ, μεταδίδει σήμερα το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA. Να σημειωθεί ότι η είδηση μεταδόθηκε χθες από την τ/κ ιστοσελίδα Νόκτα Κίπρις και αναφέρεται σήμερα και στον τ/κ Τύπο.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, στην ολοήμερη συνάντηση θα ληφθούν "νομικές και πολιτικές αποφάσεις", οι οποίες θα ανακοινωθούν στην κοινή γνώμη.

Στη εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης ο "πρωθυπουργός" Ερσίν Τατάρ, ο "υπεξ" Κουντρέτ Οζερσάι, καθηγητές διεθνούς δικαίου, πρώην Πρέσβεις, εκπρόσωποι τουριστικών οργανώσεων και εκπρόσωποι τουριστικών επιμελητηρίων. Το πρακτορείο DHA σχολιάζει ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1974 που πραγματοποιείται συνάντηση στην κλειστή πόλη των Βαρωσίων σε υψηλό επίπεδο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE