Δικηγόρος Α. Κωνσταντίνου: «Σπασμωδικές κινήσεις και δίνει τη συγκατάθεση του…» - VIDEO

Δικηγόρος Α. Κωνσταντίνου: «Σπασμωδικές κινήσεις και δίνει τη συγκατάθεση του…» - VIDEO

 Η δικηγόρος υπεράσπισης του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, η Ελίζα Σωκράτους, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ με το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, ανάφερε πως «το τελευταίο 24ωρο παραβιάζονται βάναυσα τα συνταγματικά δικαιώματα και το τεκμήριο αθωότητας του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου».

Για της κινήσεις της Αστυνομίας, η κα. Σωκράτους, είπε πως «η Αστυνομία έχει δεχθεί μεγάλη πίεση για θέματα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να προχωρεί σε σπασμωδικές κινήσεις και προσβάλλουν ανεπανόρθωτα την προσωπικότητα και τη φήμη του κύριου Κωνσταντίνου».

Όσο αφορά τις μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, η δικηγόρος του κ. Κωνσταντινου είπε πως «οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος πραγματικής μαρτυρίας που να συνδέει τον κύριο Κωνσταντίνου με κακόβουλη ενέργεια».

«Ο ίδιος δίνει τη συγκατάθεση του για άνοιγμα, καθώς και για έλεγχο των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η άδικη και παράλογη διαδικασία εναντίον του πελάτη μας», ανάφερε η κα. Σωκράτους για την άρση του τηλεφωνικού απόρρητου του κ. Κωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του ThemaSports.com:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE