ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΣΕΑ: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός του λεωφορείου για το επεισόδιο με την μαθήτρια που εγκλωβίστηκε στην πόρτα

ΟΣΕΑ: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός του λεωφορείου για το επεισόδιο με την μαθήτρια που εγκλωβίστηκε στην πόρτα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΣΕΑ (Οργανισμών Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου), σχετικά με το περιστατικό, όπου μια νεαρή μαθήτρια, εγκλωβίστηκε στην πόρτα του λεωφορείου με αποτέλεσμα να παρασυρθεί για 20 με 30 μέτρα, μέχρι να σταματήσει ξανά το λεωφορείο.

Υπενθυμίζουμε πως, το κορίτσι, στην προσπάθεια του να κατεβεί από το λεωφορείο, πιάστηκε η τσάντα της στην πόρτα και ο οδηγός δεν την αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα το λεωφορείο, εν κινήσει να παρασέρνει την μαθήτρια σε απόσταση 20 με 30 μέτρα.

Εν τέλει, ο οδηγός μετά από επίμονο κορνάρισμα άλλου οδηγού, σταμάτησε το λεωφορείο και η νεαρή μαθήτρια απεγκλωβίστηκε.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΟΣΕΑ σχετικά με το συμβάν:

Αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (11/2) στις 2.10μμ στο δήμο Σωτήρας, όπου κορίτσι που επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε τακτικό σχολικό δρομολόγιο από Γυμνάσιο της επαρχίας Αμμοχώστου, τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια της να αποβιβαστεί από το λεωφορείο σε καθορισμένη στάση, ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα:

  1. Εκφράζουμε την συμπάθεια και την αμέριστη στήριξη μας στο κορίτσι και στην οικογένεια της και δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε στην διάθεση της αστυνομίας και του υπουργείου συγκοινωνιών για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού.
  2. Έχουμε προχωρήσει άμεσα στην διαθεσιμότητα του οδηγού που ενεπλάκη στο περιστατικό μέχρι την πλήρη διερεύνηση του.
  3. Έχουμε θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, την ασφάλεια των επιβατών μας, ειδικότερα των παιδιών. Με αφορμή το περιστατικό και σχόλια που αναγράφονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ), προχωράμε άμεσα στην λειτουργία Γραμμής Άμεσης Επικοινωνίας στο Τηλ. 23-819051, όπου θα μπορούν να καταγράφονται όλα τα παράπονα και παρατηρήσεις του επιβατικού κοινού, με την δέσμευση διερεύνησης σε 24 ώρες.
  4. Έχουμε παρατηρήσει με έκπληξη μερικά σχόλια στα ΜΚΔ όπου χρήστες καταφέρονται ενάντια στον ΟΣΕΑ και σε μερίδα οδηγών μας. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με πολύ πρόσφατες δηλώσεις στήριξης του ΟΣΕΑ απ’ όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και των οργανωμένων συνόλων της επαρχίας Αμμοχώστου. Θέλουμε να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά, ότι η ασφάλεια του επιβατικού κοινού ήταν και είναι ύψιστη προτεραιότητα μας και είμαστε στη διάθεση όλων για την πλήρη διερεύνηση παραπόνων ή παρατηρήσεων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων συγκοινωνιών της επαρχίας μας.

Γραφείο τύπου ΟΣΕΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top