ΠΑΦΟΣ: Τον «πρόδωσε» το γενετικό υλικό του- Ψάχνουν και αν έχει «αμαρτωλό» παρελθόν ο 31χρονος

ΠΑΦΟΣ: Τον «πρόδωσε» το γενετικό υλικό του- Ψάχνουν και αν έχει «αμαρτωλό» παρελθόν ο 31χρονος

Στο κελί για δύο μέρες κατέληξε νεαρός από την Γεωργία. Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει αν έχει αμαρτωλό παρελθόν,. Δηλαδή αν έχει διαπράξει ή ενέχεται σε άλλες διαρρήξεις και κλοπές.

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 31χρονου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατοικία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 31χρονου που κατάγεται από την Γεωργία, προέκυψε μαρτυρία ότι φέρεται να ενέχεται σε διάρρηξη και κλοπή από κατοικία στην Πάφο που καταγγέλθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο δράστης φαίνεται ότι άφησε στην σκηνή γενετικό υλικό το οποίο αξιοποιήθηκε από τους ανακριτές που τον συνέδεσαν με την υπόθεση αυτή.

Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο ο 31χρονος ενέχεται και σε άλλες διαρρήξεις και κλοπές που διεπράχθησαν το τελευταίο διάστημα στην Πάφο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE