ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο τιμόνι άφησε την τελευταία του πνοή οδηγός- Το αντιλήφθηκε περαστικός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο τιμόνι άφησε την τελευταία του πνοή οδηγός- Το αντιλήφθηκε περαστικός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Έσβησε» μέσα στο αυτοκίνητό του 72χρονος άντρας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11/2 όταν ο 72χρονος Mehmet Acumsal, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του έχασε τις αισθήσεις.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε περαστικός που αμέσως ενημέρωσε ασθενοφόρο καθώς και την ψευδοαστυνομία ωστόσο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, γρήγορα αποκλείστηκε.

Μετά την νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του διαπιστώθηκε πως ο 72χρονος «προδόθηκε» από την καρδιά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE