ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο τιμόνι άφησε την τελευταία του πνοή οδηγός- Το αντιλήφθηκε περαστικός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο τιμόνι άφησε την τελευταία του πνοή οδηγός- Το αντιλήφθηκε περαστικός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Έσβησε» μέσα στο αυτοκίνητό του 72χρονος άντρας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11/2 όταν ο 72χρονος Mehmet Acumsal, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του έχασε τις αισθήσεις.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε περαστικός που αμέσως ενημέρωσε ασθενοφόρο καθώς και την ψευδοαστυνομία ωστόσο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, γρήγορα αποκλείστηκε.

Μετά την νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του διαπιστώθηκε πως ο 72χρονος «προδόθηκε» από την καρδιά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.