ΚΥΠΡΟΣ: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα -Άνοιξε ο δρόμος χωριού και αποκαλύφθηκε σπηλιά λόγω παμπάλαιου αγωγού νερού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα -Άνοιξε ο δρόμος χωριού και αποκαλύφθηκε σπηλιά λόγω παμπάλαιου αγωγού νερού  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί από τον κύριο δρόμο της κοινότητας Κοφίνου που οδηγεί προς Αλαμινό, στην πλατεία του χωριού.

 Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Μία μεγάλη τρύπα άνοιξε στο οδόστρωμα, βάθους 6 μέτρων και διαμέτρου 4 μέτρων, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο λαγούμι.

Ακριβώς από το σημείο διαπερνά αγωγός του Τμήματος Υδατοπρομήθειας, ο οποιός από ότι φαίνεται έχει σκάσει εδώ και καιρό και είχε διαρροή νερού.

Όπως καταγγέλλει η Πρόεδρος της Κοινότητας, Δέσπω Χαραλάμπους το δίκτυο υδατοπρομήθειας στο χωριό είναι παμπάλαιο, ενώ ο αγωγός είναι φτιαγμένος από αμίαντο, ένα υλικό που είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο.

Ο δρόμος έχει κλείσει από την Αστυνομία, ενώ γίνεται έκκληση προς τους κατοίκους να μην πλησιάζουν στο σημείο, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πτώσης εντός του σπηλαίου που έχει δημιουργηθεί.

Η Κοφίνου πριν την τουρκική εισβολή κατοικείτο αμιγώς από Τουρκοκύπριους. Από το 1974 και μετά κατοικείται από πρόσφυγες 80 κατεχόμενων χωριών, αφημένοι στο έλεος τους, από όλες τις Κυβερνήσεις και τα κυβερνητικά αρμόδια τμήματα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE