ΚΥΠΡΟΣ: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα -Άνοιξε ο δρόμος χωριού και αποκαλύφθηκε σπηλιά λόγω παμπάλαιου αγωγού νερού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα -Άνοιξε ο δρόμος χωριού και αποκαλύφθηκε σπηλιά λόγω παμπάλαιου αγωγού νερού  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί από τον κύριο δρόμο της κοινότητας Κοφίνου που οδηγεί προς Αλαμινό, στην πλατεία του χωριού.

 Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Μία μεγάλη τρύπα άνοιξε στο οδόστρωμα, βάθους 6 μέτρων και διαμέτρου 4 μέτρων, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο λαγούμι.

Ακριβώς από το σημείο διαπερνά αγωγός του Τμήματος Υδατοπρομήθειας, ο οποιός από ότι φαίνεται έχει σκάσει εδώ και καιρό και είχε διαρροή νερού.

Όπως καταγγέλλει η Πρόεδρος της Κοινότητας, Δέσπω Χαραλάμπους το δίκτυο υδατοπρομήθειας στο χωριό είναι παμπάλαιο, ενώ ο αγωγός είναι φτιαγμένος από αμίαντο, ένα υλικό που είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο.

Ο δρόμος έχει κλείσει από την Αστυνομία, ενώ γίνεται έκκληση προς τους κατοίκους να μην πλησιάζουν στο σημείο, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πτώσης εντός του σπηλαίου που έχει δημιουργηθεί.

Η Κοφίνου πριν την τουρκική εισβολή κατοικείτο αμιγώς από Τουρκοκύπριους. Από το 1974 και μετά κατοικείται από πρόσφυγες 80 κατεχόμενων χωριών, αφημένοι στο έλεος τους, από όλες τις Κυβερνήσεις και τα κυβερνητικά αρμόδια τμήματα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE