ΚΥΠΡΟΣ: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα -Άνοιξε ο δρόμος χωριού και αποκαλύφθηκε σπηλιά λόγω παμπάλαιου αγωγού νερού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα -Άνοιξε ο δρόμος χωριού και αποκαλύφθηκε σπηλιά λόγω παμπάλαιου αγωγού νερού  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί από τον κύριο δρόμο της κοινότητας Κοφίνου που οδηγεί προς Αλαμινό, στην πλατεία του χωριού.

 Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Μία μεγάλη τρύπα άνοιξε στο οδόστρωμα, βάθους 6 μέτρων και διαμέτρου 4 μέτρων, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο λαγούμι.

Ακριβώς από το σημείο διαπερνά αγωγός του Τμήματος Υδατοπρομήθειας, ο οποιός από ότι φαίνεται έχει σκάσει εδώ και καιρό και είχε διαρροή νερού.

Όπως καταγγέλλει η Πρόεδρος της Κοινότητας, Δέσπω Χαραλάμπους το δίκτυο υδατοπρομήθειας στο χωριό είναι παμπάλαιο, ενώ ο αγωγός είναι φτιαγμένος από αμίαντο, ένα υλικό που είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο.

Ο δρόμος έχει κλείσει από την Αστυνομία, ενώ γίνεται έκκληση προς τους κατοίκους να μην πλησιάζουν στο σημείο, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πτώσης εντός του σπηλαίου που έχει δημιουργηθεί.

Η Κοφίνου πριν την τουρκική εισβολή κατοικείτο αμιγώς από Τουρκοκύπριους. Από το 1974 και μετά κατοικείται από πρόσφυγες 80 κατεχόμενων χωριών, αφημένοι στο έλεος τους, από όλες τις Κυβερνήσεις και τα κυβερνητικά αρμόδια τμήματα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE