ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

Θορυβήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τις πρόσφατες συλλήψεις παράγοντα του ποδοσφαίρου καθώς και διαιτητή. Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, με τις συλλήψεις ενός πρόεδρου ομάδα Β’ κατηγορίας και ενός διαιτητή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. 

Η σύσκεψη....διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.