ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

Θορυβήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τις πρόσφατες συλλήψεις παράγοντα του ποδοσφαίρου καθώς και διαιτητή. Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, με τις συλλήψεις ενός πρόεδρου ομάδα Β’ κατηγορίας και ενός διαιτητή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. 

Η σύσκεψη....διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.