ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

Θορυβήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τις πρόσφατες συλλήψεις παράγοντα του ποδοσφαίρου καθώς και διαιτητή. Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, με τις συλλήψεις ενός πρόεδρου ομάδα Β’ κατηγορίας και ενός διαιτητή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. 

Η σύσκεψη....διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.