ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

Θορυβήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τις πρόσφατες συλλήψεις παράγοντα του ποδοσφαίρου καθώς και διαιτητή. Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, με τις συλλήψεις ενός πρόεδρου ομάδα Β’ κατηγορίας και ενός διαιτητή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. 

Η σύσκεψη....διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE