ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άρον-άρον σύσκεψη στο Υπουργείο

Θορυβήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τις πρόσφατες συλλήψεις παράγοντα του ποδοσφαίρου καθώς και διαιτητή. Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, με τις συλλήψεις ενός πρόεδρου ομάδα Β’ κατηγορίας και ενός διαιτητή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. 

Η σύσκεψη....διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE