ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Κόκκινος πρώτος Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος πρώτος Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ως Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με ισχύ από την 1η Μαρτίου 2020.

 

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε τον διορισμό του κ. Κυριάκου Κόκκινου ως Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με ισχύ από την 1η Μαρτίου 2020», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.

Όπως σημειώνει, η ίδρυση του Υφυπουργείου συνιστά άλλη μια σημαντική μεταρρύθμιση που οδηγεί τη χώρα μας στη νέα ψηφιακή εποχή.

«Το Υφυπουργείο, ως κεντρικός φορέας συντονισμού και υλοποίησης πολιτικών που διέπουν την έρευνα, την καινοτομία, αλλά και την ψηφιακή πολιτική, αποτελούσε μια ανάγκη, η οποία πλέον γίνεται πραγματικότητα», προσθέτει.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υφυπουργού θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2020, στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top