Κώστας Βουτσάς: Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική - Πέρασε μια βδομάδα

Κώστας Βουτσάς: Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική - Πέρασε μια βδομάδα

Την Παρασκευή (7/2) ο Κώστας Βουτσάς μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν».

 

Απο τότε βρίσκεται διασωληνωμένος λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού με την κατάσταση της υγείας του να κρινεται δύσκολη. 

Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Τρίτη (11/02), αναφέρε όλα τα πιο πάνω. 

Δίπλα του απο την πρώτη στιγμή η οικογένεια του...ωστόσο δεν υπάρχει νέα εξέλιξη στην υγεία του. Μια εβδομάδα μετά παραμένει διασωληνωμένος.

Απο την άλλη ο Νίκος Μουρατίδης έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει 

«Μίλησα πριν λίγο με την Σάντρα – την κόρη του. Αργά αλλά σταθερά ο αγαπημένος μας πάει καλύτερα… Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι… Συνεχίζουμε τις θετικές σκέψεις γιατί ο Κώστας Βουτσάς είναι ο δικός μας άνθρωπος…»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE