Τουρκικό ΥΠΕΞ: 'Διπλοπροσωπία' η αναγνώριση γενοκτονίας Αρμενίων από Συρία

Τουρκικό ΥΠΕΞ: 'Διπλοπροσωπία' η αναγνώριση γενοκτονίας Αρμενίων από Συρία

 Διπλοπροσωπία χαρακτηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ την απόφαση του κοινοβουλίου της Συρίας για αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων το 2015.

Στην ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι “πρόκειται για διπλοπροσωπία τους καθεστώτος (Άσσαντ) το οποίο διαπράττει κάθε είδους σφαγή εναντίον του λαού του εδώ και χρόνια χωρίς να ξεχωρίζει παιδιά, εκτόπισε εκατομμύρια ανθρώπους και γνωρίζει καλά την τέχνη της χρήσης χημικών όπλων”.

“Το ανθρωπιστικό δράμα για το οποίο είναι υπεύθυνο αυτό το καθεστώς συνεχίζεται και μια από τις πιο σοβαρές ιστορικές συμφορές είναι σε εξέλιξη στα σύνορά μας”, αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ, προσθέτοντας ότι “η προβολή αυτών των αβάσιμων ισχυρισμών από ένα καταπιεστικό καθεστώς που έχασε τη διεθνή νομιμότητά του αποτελεί καθαρό παράδειγμα της στρεβλής νοοτροπίας που υπάρχει πίσω από αυτούς τους ισχυρισμούς”, αναφέρεται. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE