ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας μετά απο τροχαίο- Υπάρχει τραυματίας

ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας μετά απο τροχαίο- Υπάρχει τραυματίας

(11:42) Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας την Παρασκευή 14/2 ενημερώνει τους οδηγούς για τροχάιο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού που έφερε το κλεισιμο λωρίδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αμέσως μετά την έξοδο Χοιροκοιτίας με κατεύθυνση τη Λεμεσό, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.  

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για σύγκρουση δύο οχημάτων, ενώ γίνεται αναφορά για ένα τραυματισμένο πρόσωπο.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας

(φωτογραφία αρχείου)

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE