ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας μετά απο τροχαίο- Υπάρχει τραυματίας

ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας μετά απο τροχαίο- Υπάρχει τραυματίας

(11:42) Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας την Παρασκευή 14/2 ενημερώνει τους οδηγούς για τροχάιο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού που έφερε το κλεισιμο λωρίδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αμέσως μετά την έξοδο Χοιροκοιτίας με κατεύθυνση τη Λεμεσό, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.  

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για σύγκρουση δύο οχημάτων, ενώ γίνεται αναφορά για ένα τραυματισμένο πρόσωπο.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας

(φωτογραφία αρχείου)

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE