Σχεδόν 100 χιλιάδες ο πλυθυσμός στην κατεχόμενη Κερύνεια

Σχεδόν 100 χιλιάδες ο πλυθυσμός στην κατεχόμενη Κερύνεια

Απογραφή πληθυσμού ζήτησε να γίνει ο «δήμαρχος»  της κατεχόμενης Κερύνειας

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Χαλκίν Σεσί" σε σημερινό (14/2) της δημοσίευμα προβάλλει δηλώσεις του "δημάρχου" της κατεχόμενης Κερύνειας Νιντάϊ Γκιούνγκιουρντου σχετικά με τον πληθυσμό της κατεχόμενης πόλης, σύμφωνα με τον οποίο ο πληθυσμός ανέρχεται σχεδόν σε 100 ενώ ζήτησε να διεξαχθεί απογραφή πληθυσμού.

Ο «δήμαρχος» προέβη στις δηλώσεις αυτές κατά την διάρκεια επίσκεψης του «αντιπροέδρου» της "βουλής" Ζορλού Τορέ στην Κερύνεια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE