Σχεδόν 100 χιλιάδες ο πλυθυσμός στην κατεχόμενη Κερύνεια

Σχεδόν 100 χιλιάδες ο πλυθυσμός στην κατεχόμενη Κερύνεια

Απογραφή πληθυσμού ζήτησε να γίνει ο «δήμαρχος»  της κατεχόμενης Κερύνειας

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Χαλκίν Σεσί" σε σημερινό (14/2) της δημοσίευμα προβάλλει δηλώσεις του "δημάρχου" της κατεχόμενης Κερύνειας Νιντάϊ Γκιούνγκιουρντου σχετικά με τον πληθυσμό της κατεχόμενης πόλης, σύμφωνα με τον οποίο ο πληθυσμός ανέρχεται σχεδόν σε 100 ενώ ζήτησε να διεξαχθεί απογραφή πληθυσμού.

Ο «δήμαρχος» προέβη στις δηλώσεις αυτές κατά την διάρκεια επίσκεψης του «αντιπροέδρου» της "βουλής" Ζορλού Τορέ στην Κερύνεια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE