Σιζόπουλος: «Παραδόθηκαν όλα τα στοιχεία. Αναμενόμενη η παραίτηση στελεχών. Εργοδοτούμενοι Παπαδάκη»

Σιζόπουλος: «Παραδόθηκαν όλα τα στοιχεία. Αναμενόμενη η παραίτηση στελεχών. Εργοδοτούμενοι Παπαδάκη»

Για περίπου 25 λεπτά κράτησε η συνάντηση του Μαρίνου Σιζόπουλου με τους ανακριτές της Αστυνομίας στους οποίους παρέδωσε όλα τα στοιχεία που διαβίβασε και στις Ευρωπαϊκές Αρχές.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ μίλησε από τα γραφεία του κόμματος αναφέροντας ότι αν οι Ευρωπαϊκές Αρχές χρειαστούν τη συνδρομή των κυπριακών αρχών τότε θα την ζητήσουν, θέλοντας να βγάλει από το «κάδρο» το κόμμα το οποίο όπως δήλωσε δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον κύριο Παπαδάκη και τη διαγραφή του.

«Δόθησαν όλα τα τεκμήρια και όλα τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο» ήταν τα λόγια του Μαρίνου Σιζόπουλου, «και ως εκ τούτου δεν είναι απόφαση δική μας».

Αναμενόμενή χαρακτήρισε και την παραίτηση στελεχών, που έφτασε τα 11, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για εργοδοτούμενους του κύριου Παπαδάκη και μέλη των οικογενειών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE